• Het seizoen is weer bijna ten einde. Achter de schermen is er al wel weer hard gewerkt aan de nieuwe voorlopige teamindelingen voor komend seizoen. Zoals gebruikelijk delen we deze met jullie begin juni. Uiteraard is dit een zeer voorlopige indeling en kunnen er de komende tijd zeker nog dingen gewijzigd worden. We beseffen dat we het niet iedereen optimaal naar de zin kunnen maken, maar proberen het wel zo goed en zorgvuldig mogelijk te doen in het belang van de gehele vereniging.

Nog geen lid ? Meld je dan snel aan via ons aanmeldformulier. Kom je van of vertrek je naar een andere vereniging, zorg dan dat jou overschrijving uiterlijk 15 juni a.s. geregeld is.
    Stop je met voetballen, het lidmaatschap beëindigen kan alleen via dit formulier. Doe dit voor 30 juni.
    Bij beëindiging van het lidmaatschap na 30 juni dient ook de contributie over het  contributiejaar 2019/2020 te worden voldaan.

Voor eventuele vragen kunnen jullie altijd even contact opnemen met het Jeugdbestuur of technisch jeugdcoordinator John Kik.
    Met sportieve groet,
    Het Jeugdbestuur