• ZEER VOORLOPIGE TEAMINDELING 2020 - 2021

Het afgelopen seizoen was een zeer bijzonder seizoen. Door de komst van het Coronavirus is het seizoen vroegtijdig tot een eind gekomen. Nadat we een aantal weken helemaal niets hebben kunnen doen, hebben we eerst langzaam de jeugdtrainingen weer op kunnen starten, daarna hebben we conditie- en fitnesstrainingen georganiseerd voor de oudere jeugd en weer later zijn ook de senioren weer gaan trainen. Als met in acht neming van een strikt protocol. Hopelijk kan ook op korte termijn de kantine weer open.

Nu langzaamaan de zomervakantie weer in zicht gaat komen, zijn we ook druk met de voorbereidingen voor komend seizoen. Vlak voor de uitbrak van de crisis, waren we net gestart met de opzet van de nieuwe teamindelingen en waren we van plan spelers bij hogere teams mee te laten trainen, met huidige trainers te gaan praten en hen te vragen naar hun plannen voor volgend jaar, oefenwedstrijden te organiseren en diverse toernooien te bezoeken. Op basis van al die informatie komt er dan een nieuwe teamindeling tot stand. Je zult begrijpen dat dat dit jaar allemaal iets anders is gelopen.

We hebben alle trainers gevraagd een analyse van hun spelers aan te leveren en op basis daarvan is door de Technisch Jeugdcoordinator samen met het Jeugdbestuur een eerste opzet gemaakt. Deze is vervolgens weer voorgelegd aan onze jeugdtrainers en voorzien van commentaar. In al onze selectieteams staan momenteel nog teveel spelers opgenomen. De komende weken hopen we met de oudere jeugdteams nog te gaan trainen. Op basis van die trainingen en eventuele onderlinge wedstrijden zullen de selectietrainers hun selectie voor komend seizoen samenstellen. Er kan dus nog van alles wijzigen!

Verder hebben we ook nog niet alle trainers- en leidersposities in kunnen vullen en hebben we ook nog niet alle huidige trainers en leiders persoonlijk kunnen spreken. Wordt je naam ten onrechte genoemd of wil je graag volgend seizoen iets voor de vereniging betekenen en staje nog niet op de lijst, laat het ons weten.

Deze teamindeling is net als andere jaren een ZEER VOORLOPIGE indeling en kan ten alle tijde aangepast worden.

Zijn er vragen over, dan kun je ons altijd even mailen, appen, bellen of  aanspreken.

Het Jeugdbestuur

BEKIJK HIER DE NIEUWE ZEER VOORLOPIGE INDELING