• Zaterdag 14 mei ’22 Pelikaan – IFC

Om 7:45 uur verzamelen en om 08:30 uur spelen.

Opstelling:

Binck

Idan - Tim - Senna - Dylan

Juul - Ahmed - Noël

Eden - Nikodem - Wessel

Eerste helft;

In de 6e minuut is het bijna de 0-1 voor IFC, doordat IFC door kon breken bij de verdediging. Gelukkig weet de verdediging dit te voorkomen met een corner als gevolg. Deze corner was zeer gevaarlijk maar gelukkig ging de bal naast. IFC is wel aanmerkelijk beter als de wedstrijd die we daar gevoetbald hebben. De achterbal komt van Senna via Dylan bij Wessel, een goed opgezette aanval, maar zonder resultaat. IFC blijft jagen op een doelpint en zijn zeer gretig. In de 10e minuut gebeurt het dan we komen met 0-1 achter door een goede counter van IFC. Na de 0-1 laten we het er niet bij zitten en proberen we terug te komen. Een aanval die opgezet wordt door Senna, gaat via Dylan, Nikodem en Wessel naar Achmed, maar ook deze bal is helaas voor de keeper. In de 14e minuut wordt er gewisseld. In de 23e minuut is IFC weer gevaarlijk voor het doel, de bal gaat op de lat, waarna een goede reflex van Binck de redding is. IFC blijft gretig door jagen naar meer, in de 24ste minuut wordt dit ook voor hun beloond met  0-2 door weer een counter waar onze verdediging geen antwoord op had. Het lijkt erop dat we de moed verliezen, in de 27ste minuut wordt de paal nog gevonden door IFC en voor rust wordt het uiteindelijk nog 0-3.

Rust, dit wordt niet makkelijk om de wedstrijd nog te kantelen zeker door de gretigheid van IFC die bij ons in de eerste helft een beetje ontbrak. We probeerde wel maar het spel kwam er nog niet uit zoals we wilden.

Tweede helft;

We proberen ons te herpakken. Dit wordt bijna beloond Nikodem schiet in de 7de minuut op de lat. We voelen dat we nog niet helemaal verloren hebben in de 9 de minuut is het Juul die de bal raakt, Wessel probeert de rebound erin te schieten maar gaat via iemand van IFC achter jammer. Het zit ons dan ook niet mee. We blijven door vechten maar het harde werk wordt n iet beloond. Er komen van beide kanten wat irritaties waarnaar er een opstootje ontstaat. Dit wordt snel gesust. We weten niet meer tot kansen te komen en verliezen deze wedstrijd helaas met 3-0. Jammer maar ook dit is voetbal, als jezelf niet de kansen benut. Ze zeggen wel wie zijn billen brand moet op de blaren zitten. Volgende week de laatste wedstrijd en deze gaan we gewoon positief met winst afsluiten

0-3 is de eindstand