• Wisseling van de wacht bij club van 50

Na 14 jaar als bestuurder van de club van 50 te hebben gefungeerd is het tijd voor vers bloed. Nieuwe energie, nieuw inzicht om de club van 50 aan nieuwe leden te helpen en zo de vereniging financieel te blijven ondersteunen. Want,voor wie dat nog niet weet,dat is het doel van de club van 50. Wij zijn er om Pelikaan te helpen waar dat nodig is. De laatste jaren hebben wij financiële ondersteuning gegeven aan o.a. de tribune, het terras, de dug-outs op het E-veld, de omroep installatie, de voetbalschool en ondersteunen wij jaarlijks het jeugdkamp. Zomaar wat voorbeelden waar de club van 50 bij betrokken is. Het nieuwe gezicht van de club van 50 is Steven Constandse. Wilt u lid worden (€50,- euro per jaar) of wilt u wat meer informatie dan kunt u bij hem terecht. Hierbij bedank ik alle mensen die lid zijn, of zijn geweest voor hun ondersteuning van Pelikaan en rest mij Steven veel succes te wensen bij het werven van nieuwe leden.

Luuk Plaisier