• Windje mee

Op deze stormachtige en natte zaterdagochtend waarop menig ouder hoopte op een aflasting van de wedstrijd mochten de meiden van de MO11-1 de natte wei in.

Zeker de eerste helft was nat maar dat leek de meiden niet te deren. Ze speelde mooi samen wat dan ook snel een 1-0 (Angel) op het scorebord bracht. De 2-0 door Sophie na een mooie assist van Angel liet niet lang op zich wachten. De meiden hadden duidelijk de wind mee letterlijk en figuurlijk.

Na een mooie redding en uittrap van keepster Anouk schoot Cheyenne de 3-0 binnen en met deze stand gingen de meiden (en de ouders) even opwarmen in de kleedkamer voor aanwijzingen voor de tweede helft.

De tweede helft was het gelukkig droog. En de dames begonnen weer. Deze helft leek het erop dat het wind tegen ging worden. Naar schijn bedriegt. Al leken lat en paal de vriend van Cheyenne te zijn. Uit onverwachte hoek schoot Mamauwa de 4-0 binnen. De 5-0 via de voet van Angel volgde snel en de laatste na mazzel doelpunt wat echt maar net een doelpunt was van Mamauwa leverde een mooie eindstand van 6-0 op.

Ook lof aan \"stoorzender\" Tirza onze super verdedigster Jennifer.. en Simone die speelde een super goede wedstrijd helaas zonder te mogen/kunnen score helaas.. dames een top spelletje voetbal hebben jullie laten zien... Op naar de laatste wedstrijd volgende week!

Trotse mamma en aanmoedigster
    Ingrid