• Wedstrijdverslag Pelikaan JO13-1 – VVR 13-1

Na een mooie overwinning tegen de koploper moesten we vandaag tegen VVR uit Rijsbergen. We moesten om 07.45 verzamelen, toen gingen we naar de bestuurskamer waar de coaches Anco en John de tactiek en opstelling bespraken. We speelden op het hoofdveld en in de warming-up viel Noel uit en Juul was er niet door een blessure.

Opstelling:

Romano   -   Kris   -    Wessel

Idan   -   Toine   -   Ahmed

Leander   -   Tim (c)   -   Dylan   -   Eden

Adaginho (gk)

Wissels: Senna, Aidan H, Noel

We begonnen de wedstrijd goed met veel druk naar voren. Hier kwamen een aantal kansen uit. Omdat VVR ook in het blauw speelde, moesten we van de scheidsrechter (nb. van de trainers) oranje hesjes aantrekken. Bij VVR speelde de rechtsbuiten met nr 12 een goede wedstrijd en hij was erg snel. Maar wij hebben Leander!

Wij speelden meer op de helft van de tegenstander en hadden een aantal goede kansen zoals in de 8eminuut, goede inspeelpass van Achmed op Wessel, die zet voor op Kris maar schiet voorlangs. Ook een aantal mooie driehoekjes tussen Senna, Dylan, Achmed en Idan. In de 20ste minuut weer een mooie aanval over rechts, er kwam een grote kans maar die ging er niet in.

Senna kwam erin voor Dylan en Aiden H. voor Idan.

Er was genoeg druk van ons met een aantal pogingen. Maar VVR kwam er ook een paar keer goed uit over rechts. De nummer 12 gaat goed door op rechts, geeft de voorzet en VVR scoort….0-1 in de 25ste minuut.

Vrijwel direct na de 0-1, een corner voor ons, die eigenlijk niet voor ons was, want Wessel raakte de bal als laatste. Uit die corner scoorde Achmed de 1-1.

Rust

De trainers vertelde waar we op moesten letten, het spel verleggen vooral druk houden. Vlak na de rust, een aanval waarbij Romano een steekbal gaf op Aiden H, die scoort 2-1 voor ons. De volgende aanval volgt, 3-1 door Romano na een voorzet van Wessel. Vlak daarna een corner van Wessel kwam de 4-1, weer door Romano. Weer een goede combinatie over rechts waar Dylan de 5-1 binnen kopt na weer een goede corner van Wessel.

Ook VVR kreeg wat kansen en de 5-2 viel na een aanval via de rechtsbuiten. In de 57ste minuut kon Senna de bal niet wegwerken en na een lichte overtreding, een penalty voor VVR. Ada raakte de bal nog wel aan maar 5-3 stond op het scoreboard.

In de 59ste minuut, goede aanval over links, dat werd een corner. Aiden H nam de corner, die Kris binnen kopt, 6-3.

In de laatste minuut, schot van Aiden H, die de keeper los laat en Kris die de bal binnen schiet, 7-3.

Dat was ook de eindstand.

Kris Vlieg