• Wedstrijdverslag Pelikaan J-O-9 tegen Beek Vooruit

Op de zonnige ochtend van 9 oktober wordt er gespeeld tegen Beek Vooruit in Prinsenbeek. Met een indrukwekkende yell wordt vol goede moed begonnen aan de wedstrijd.

Na de aftrap moet keeper Bram meteen aan de bak. Na een mooie redding, scoort Beek Vooruit in de eerste 2 minuten toch 2 goals. De tegenstander is snel en slim en onze jongens moeten hun best doen om nog meer goals te voorkomen. De time-out wordt gebruikt om de jongens op te peppen en extra instructies gegeven door de trainers. Dat helpt! Onze jongens werken keihard in de verdediging en in de aanval, zoeken elkaar op. Snel daarna scoort Nout onze eerste goal. Jarvin heeft een paar fantastische acties langs de zijlijn richting goal en ook Tygo en Kyano werken hard en creëren een paar kansen. De tegenstander merkt de wil om te winnen en dekt onze fanatiekste spelers met als gevolg een paar botsingen. Gelukkig kan iedereen verder spelen. Ryan en Jeremy laten zich zien en veroveren een aantal keer de bal om hem vervolgens naar voren te brengen. Flynn heeft een paar goede acties en Gavi zet slim zijn lichaam in om de bal van koers te veranderen. Ondanks alle inspanningen blijft Beek Vooruit een pittige tegenstander.

Na de rust nemen we initiatief en volgen er een paar schoten op doel van Jarvin en Tygo. Dan neemt Beek Vooruit het over en hoewel Kyano erg zijn best doet, krijgen we snel achter elkaar 2 goals tegen, 4-1. Na een voorzet van Flynn maakt Nout onze 2e goal, 4-2! Er wordt keihard gewerkt en zowel Bram als Flynn wagen nog een schot op doel. Snel daarna scoort Nout in de kruising, 4-3. Na de time-out gaan ons Peli’s meteen weer in de aanval, maar helaas krijgen we toch 2 goals tegen. Onze jongens willen graag winnen en zijn bloedfanatiek. De ouders en trainers moedigen vol overgave aan. Jeremy heeft een paar knappe acties en werkt goed samen met Ryan. Kyano heeft een paar goede reddingen, maar uiteindelijk komt er nog een goal tegen. In de laatste minuten maakt Flynn met een lange afstandsschot toch nog 8-4. Verloren, maar goed gespeeld jongens!