• Wedstrijdverslag Pelikaan 3 - EBOH 2

Na de zware bekerwedstrijd van afgelopen zaterdag tegen vvgz 2 in de beker die pas na penalty’s verloren werd stond er vanavond de belangrijke wedstrijd op het programma thuis op het Pelidome tegen de gedeeld laatste Eboh 2, Eboh 2 en P3 stonden allebei nog op 1 punt dus de belangen waren zeer groot.
    Trainer Ton kon er vandaag niet bij zijn maar onze assistent Cor kreeg de volgende opstelling door om in het veld te sturen

Vandaag begonnen we met de volgende 11 spelers.
    Opstelling:

Ryan
               Erwin-Sander-Jesse-Mo
                   Seth-Len-Yazz-Ralph
                                  Robin
                                  Jens

Bank: Marvin, Luuk, Nick, Ricardo, Wessel, Gio.

De wedstrijd begon en in het begin was de verdediging van Eboh vrij slordig waardoor Pelikaan wat kansen kreeg op de 1-0.
    De scheids liet al vrij vroeg in de wedstrijd weten dat die van niemand een tegenwoord wilde horen.
    Hierna werd de wedstrijd iets slordiger waarbij de beide teams in balans waren qua kansen.
    Na ongeveer 20 minuten kreeg Mo last van de hamstring wat betekende dat Wessel erin kwam voor Mo en Jesse een plaatsje opschoof naar de linksbackpositie. In de 30ste minuut kreeg Jens de bal vanaf de linkerpunt van de 16 waarna die naar binnen trok en de bal mooi over de keeper heen krulde. 5 minuten later was het Eboh die de rechtsback diep stuurde die een voorzet gaf die binnen gewerkt werd 1-1. Na de 1-1 begon Eboh meer te drukken en nog voor de rust viel de 1-2 binnen na weer een voorzet van de rechtsback.

In de rust moest Ryan vervangen worden voor Marvin na wat pijntjes en Erwin werd vervangen door Ricardo door ook wat last.
    Na de rust kwam Pelikaan gemotiveerd uit de kleedkamer wat resulteerde in een paar goede kansen, hierna kreeg Pelikaan een corner die voorgegeven werd door Jens en die Wessel knap over de keeper heen kopte 2-2.
    Een paar minuten later kwam Eboh eruit met een counter waarbij Marvin uit de goal kwam en door z’n knie ging, hierdoor kon Eboh de bal in leeg goal schieten wat de 2-3 betekende. Omdat Ryan en Marvin allebei geblesseerd waren moest Robin het keeperstenue aantrekken en kwam Luuk op de positie van Robin te staan. Hierna bleef Pelikaan op zoek naar de 3-3 waar er nog een paar kansen voor waren, helaas lukte het niet om de gelijkmaker te maken waardoor het een zuur 2-3 verlies was.

Donderdag weer hard trainen en zaterdag alle schouders eronder om de 3 punten op het Pelidome te houden tegen Zwaluwe 2.