• Wedstrijdverslag P3 - De Meeuwen 2

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de mannen onder leiding van Ton en Cor om op het pelidome te spelen. Na 2 uit-overwinningen zonder tegengoals op rij tegen Serooskerke en Groote Lindt stond het “6-punten duel” met de Meeuwen op het programma! Pelikaan 3 trad om 15:00 af op het slecht bespeelbare veld B. Ton en Cor kozen voor de volgende 11 basisspelers;

Ryan
    Finn - Wessel - Sander - Mo
    Timo
    Daan - Ralph - Luuk - Sebas Volk (c)
    Gio

Wissels ; Seth, Sebas Versteeg, Julian en Len .

Al na enkele minuten was het al raak voor P3. Na een zwakke terugspeelbal van de verdediging van de Meeuwen kon onze aanvoerder Sebas Volk 1 op 1 met te keeper. Hij omspeelde de keeper goed en schoot knap binnen met zijn linkerpoot : 1-0!! Zo’n snelle voorsprong was wel even wennen voor de boys, want nog niet eerder dit seizoen stond P3 zo snel voor. De eerste helft vol met zon en redelijk wat publiek bleef P3 de sterkere van de 2. Alleen wat gevaarlijke corners van de mannen uit Zeeland zorgde soms voor billen-knijp-momenten, maar Martin was baas in eigen zestien. Na zo’n 25 minuten spelen kreeg Gio de kans om de 2-0 voor de P3 binnen te schieten. Hij kreeg de bal van de linksback van de Meeuwen in de voeten geschoven en kon zo op de keeper af. Alleen door het slechte veld en aanstormde verdedigers, kon hij niet rustig afronden en de keeper redde knap. Niet veel later was het dan toch raak voor de mannen van Ton! Na een scherpe indraaiende corner van rechts, vloog de bal in het net. Er is nog veel discussie over wie nou het laatste de bal raakte, maar het lijkt op een eigen goal: 2-0!!
    De mannen gingen met een goede voorsprong en met het betere van het spel met vertrouwen de rust in.

De tweede helft was een helft om snel te vergeten. De grootte kansen bleven aan de kant van de Meeuwen uit en de mannen van P3 speelde de wedstrijd helemaal dood. Alleen nog wat kleine kansjes na goede counters en mooie ballen van achteruit, maar het spektakel bleef uit.
    Wissels :
    - Sebas Versteeg voor Mo
    - Len voor Luuk
    - Seth voor Timo
    - Julian voor Gio.

De afgelopen 3 wedstrijden zijn goud waard voor de mannen van Ton. 9 punten, 6 doelpunten voor en 0!! doelpunten tegen. Grote complimenten weer naar de verdediging onderleiding van Martin dit keer, die geen kans hebben weggegeven. Volgende week treedt P3 aan tegen Drechtstreek 2.

Uw Reporter