• Wedstrijdverslag Kloetinge 2 - Pelikaan 3

Vandaag stond er de lastige uitwedstrijd bij Kloetinge op het programma om 13:15
    Vandaag begonnen we met de volgende 11 spelers:

Ryan  /  Wessel-Robin-Sander-Yazz  /  Len  /  Ralph-Luuk  /  Sibba-Carsten-Gio

Bank: Seth, Mo, Nick

De wedstrijd begon en het ging gelijk op in het begin, al snel werd duidelijk dat Kloetinge een goed voetballende ploeg was. Na wat kansen over en weer werd een vrije trap cadeau gegeven aan Kloetinge die daar aardig gebruik van maakte met de 1-0.

Hierna waren er een aantal kansen die net niet afgemaakt werden door P3. Hierna viel de 2-0 voor Kloetinge waarmee ook de ruststand bepaald werd.

In de rust 2 wissels: Yazz werd vervangen door Seth en Luuk werd vervangen voor Mo.

Na de rust liep de score snel op en ging het heel snel naar 6-0 waarna P3 bleef voetballen en nog een doelpunt maakte via Robin , hierna kwam Nick er in voor Len en niet veel later bepaalde Gio de eindstand op 6-2.
    Kloetinge was een goed voetballende ploeg die een maatje te groot was voor P3. Aankomende week weer hard trainen en volgende week strijden voor de 3 punten thuis tegen Eboh 2.