• Wedstrijdverslag Jo13-2 - VVAC Jo13-1

Het is zaterdag 13 november. Sommige teamgenoten kwamen wat vroeger om 13-1 aan te moedigen die ook thuis speelden. Daarna werden we naar de kleedkamer geroepen om de kleren aan te trekken en de opstelling werd bekent gemaakt. Veld B werd afgelast door de regen, dus moesten wij op veld E spelen. Wij  moesten tegen VVAC. We deden de warming up en om 10.15 werd de aftrap genomen.

We begonnen de wedstrijd matig, doordat het veld heel drassig was. veel kansen hebben we gemist en VVAC ook, dus werd het tot de rust 0-0. De 2e helft begon en toen deden we het veel beter we maakten goede acties maar toch scoorden we niet. De bal werd voor gegeven en Lorenzo wat doet hij toch! hij maakt een omhaal en de keeper weet de prachtige omhaal te redden dus het blijft 0-0. Enkele minuten later glipte de captain van VVAC door onze verdediging en stond oog in oog met onze keeper en scoorde met een geplaatste bal in de hoek. Even balen het werd 0-1. We kregen nog enkele corners waar we uit probeerde te scoren, maar het geluk zat niet aan onze kant. We hebben er alles aan gedaan om te scoren, maar het bleef tot het einde 0-1. We feliciteerde de tegenstanders met een sportieve groet.

Na de wedstrijd gingen we douchen en verzamelde in de kantine, want we moesten jammer genoeg afschijdt nemen van Lorenzo. We kregen patatjes en we hadden nog 2 cadeautjes voor hem. Een ingelijste shirt van pelikaan waar onze handtekeningen op stonden en een leuk mapje met een boekje waar herinneringen van Lorenzo in stonden. En zo het afschijdt van Lorenzo die we zullen missen.

Gemaakt door: Giovanni van Santfoort