• Wedstrijdverslag Jo13-2 uit tegen Rijsoord Jo13-2

Het was zaterdag 16 oktober, Pelikaan Jo13-2 kon niet wachten om te beginnen aan de wedstrijd tegen Rijsoord. We begonnen met de volgende spelers:

KP:Ada

Backs: Keano, Dylan, Quinten en Giovanni

Mid: Toine, Jesse en Tycho

Aanval: Eden F, Kris en Lohran.

We begonnen de wedstrijd heel slapjes door veel kansen weg te geven daardoor waren er in de eerste 5 min 3 corners voor Rijsoord. We hadden een paar goede kansen en uit eentje viel de 0-1 van Kris. We speelden steeds beter en na 5 min stond het 0-2! Het was een goede knaller van Jesse. Maar we speelden soms slordig waardoor we soms eventjes in paniek waren maar dat werd goed opgelost. Bij de 0-3 van Jesse werd er gewisseld, Blom, Jayden VDH en Jayden G kwamen erin er werd goed gevoetbald maar kort daarna was het rust. In de rust zij de trainer dat we goed voetbalde en dat we het zo moesten houden. Na even wat lachen en een peptalk gingen we weer met volle moed het veld op. Nadat de bal vanaf de middenstip werd genomen gingen we gelijk aan de slag met hoge en goeie druk. Er werden goede ballen gegeven op de aanvallers maar jammer genoeg stonden ze soms buitenspel. Pelikaan ging in de aanval we konden Rijsoord makkelijk wegspelen en toen, de 0-4 van Kris! Rijsoord ging steeds meer balen en daardoor gingen ze veel ballen uitschieten, maar als je niet oplet maakt Toine de 0-5! Wat een bal in het hoekje. We waren toen niet te stoppen aanvallen en aanvallen is wat er gebeurde maar jammer genoeg geen goal totdat Jayden VDH tevoorschijn komt en hij scoort de 0-6. We wisten zeker dat we hadden gewonnen en na veel aanvallen was daar het eindsignaal we hadden gewonnen.

Aiden Blom