• Wedstrijdverslag IFC Jo13-1 vs Pelikaan J013-1

Vandaag spelen we tegen ifc 13-1. We spelen uit bij ifc in hendrik ido ambacht. We moeten winnen zodat we kans maken om kampioen te worden. We gaan de wedstrijd in met 4-3-3 aanvallend. Op doel staat binck, van links naar rechts staat op de verdediging idaan , tim , dylan en leander . Dan door naar de middenveld op 8 staat Romano, op 6 staat Noël, en op 10 nikodem. Dan als laatst aanval linksbuiten Lorenzo, In de spits Kris , Rechtsbuiten staat Wessel. Dit was de opstelling waar ze de wedstrijd mee begonnen.

We zijn in de wedstrijd en Pelikaan geeft gelijk goed druk, daardoor valt ook vroeg de 0-1 voor pelikaan 13-1 tegen ifc 13-1.
    Het was Wessel die het doelpunt vroeg maakte in de vijfde minuut. Dan komen 2 wissels in de zestiende minuut. Juul en david komen erin. Dan in de twintigste minuut komt de 2-0 voor pelikaan. Het is de assist van Wessel op Tim. In de vijfentwintigste minuut word Romano gewisseld door Ahmed.

Nu in de rust komen er twee wissels en kunnen we verder met de wedstrijd. Vroeg in de tweede helft in de vierendertigste minuut is Tim er weer met een doelpunt, assist van ahmed. Het is 3-0 voor pelikaan. Zes minuten later in de veertigste minuut word Ahmed ook nog eens beloond op zijn assist en krijgt die zelf nog een doelpunt op zijn naam. Het is 4-0 voor pelikaan en de assist was van Lorenzo. In de vierenveertigste minuut krijgt pelikaan het eerste doelpunt tegen, 4-1 voor pelikaan. Twee minuten later maakt pelikaan gelijk de 5-1. Het doelpunt is van Noël en de assist van Wessel. In de achtenveertigste minuut komt Romano voor Lorenzo erin. En in die vijftigste minuut krijg pelikaan nog een doelpunt tegen. Het is 5-2. Dan in de eenenvijftigste minuut komen er 3 wissels dit zijn ook de laatste. Dan is het maar afwachten tot de scheids gaat affluiten , in de laatste tien minuten gebeurt er eigenlijk vrij weinig. Dan fluit de scheids af en is pelikaan blij dat ze woensdag 3 november de kampioenswedstrijd  tegen nieuw-lekkerland mogen spelen. Uiteindelijk is de stand 5-2 geworden voor pelikaan 13-1.

Romano

Ps. Later volgen nog wedstrijdfoto's!