• Wedstrijdverslag Groot Ammers Jo13-1 vs Pelikaan Jo13-2

Afgelopen zaterdag speelde de 13-2 van pelikaan tegen Groot Ammers. Iedereen was er klaar voor en we konden van start gaan. Van te voren hadden we een goede warming up en een team bespreking. We speelden namelijk met onze centrale verdediger Dylan in de spits. De wedstrijd ging van start en wij zette gelijk hoog druk. We hadden de bal maar we kwamen er maar niet langs. In de laatste minuten van de eerste helft kwamen we achter door een lullige goal, de bal werd tegen een van onze spelers aangeschoten en de bal kaatste terug over de keeper heen in het goal. In de rust werden er wat wissels gedaan, maar het system bleef het. zelfde. We gingen met alle met goede moed weer het veld op. Maar al snel viel de 2-0 door een goed uitgespeelde goal van Groot Ammers.  En ook vielen de 3, 4 en de 5-0 door individuele fouten.  Achteraf vonden wij dat we best wel gelijkwaardig waren aan onze tegenstander, maar na de 3-0 zakte moed een beetje in onze schoenen. Volgende week weer beter.

Tygo