• Wedstrijdverslag EBOH 2 - Pelikaan 3

Na een teleurstellende 0-1 verliespartij tegen Walcheren stond vandaag een hele belangrijke wedstrijd op het programma. P3 moest aantreden tegen de hekkensluiter EBOH. Trainers Ton en Cor stuurden de volgende 11 namen het veld op:

Adrison
    Finn, Wessel, Sander, Mo
    Jesse, Seth, Ralph
    Daan, Gio, Sibba (c)

Bank:
    Luuk, Zaka, Kadheem

Om 12:15 klonk het wedstrijdfluitje van de scheidsrechter. De wedstrijd is gestart op het kunstgrasveld van EBOH. Pelikaan komt al snel op achterstand door een fout achterin bij de verdediging. Pelikaan had het moeilijk op het middenveld, omdat EBOH met 4 middenvelders speelde. Rond de 25e min kwam Pelikaan goed door aan de linkerkant met Mo. Mo gaf een strakke voorzet en Daan kon de bal zo in het doel schieten 1-1!

Pelikaan kwam niet goed uit de kleedkamer en stond na 3 minuten spelen weer achter… Pelikaan moest dus opnieuw op zoek naar de gelijkmaker. Pelikaan begon meer druk te zetten en dit loonde! Gio kreeg een lange bal van achter uit en begon aan een lange sprint en uiteindelijk haalde hij in de zestien uit met zijn linkervoet ver in de verre hoek 2-2! Er waren over en weer kleine kansjes, maar het was Pelikaan die toch met de drie punten van het veld liep. Na een goede voorzet van Finn en een hele knappe kopbal van Gio stond het 2-3 tevens ook de einduitslag.

Uw reporter.