• Wedstrijdverslag Drechtsteek 2 - Pelikaan 3

Pelikaan 3 begon de wedstrijd met de volgende opstelling:

Ryan
    Wessel-Sander-Sébastien-Mo
                      Danny
            Daan-Luc-Seth-Sibba
                        Gio

Vandaag was het weer een belangrijke wedstrijd voor Pelikaan 3. Met veel vertrouwen zijn we naar Drechtstreek afgereisd.

Len zou vandaag starten vanaf het middenveld, alleen raakte hij geblesseerd in de warming-up. Wij als team willen hem heel veel sterkte wensen💪🏻.

De wedstrijd was niet van een heel hoog niveau. Drechtstreek kreeg wat mogelijkheden in het begin, maar kwamen niet echt tot grote kansen. Na een minuut of 15 werd Daan 1 op 1 weggestuurd, maar helaas ging deze bal er niet in. Later in de eerste helft kreeg Mo nog een goede kans, alleen zijn schot werd goed gepakt door de keeper.

In de tweede helft was het Drechtstreek dat probeerde te voetballen en tot kansen kwam, maar door een paar goede reddingen van Ryan hield Pelikaan 3 goed stand. De eindstand was daarom ook 0-0, een saaie wedstrijd, maar toch voelt dit puntje wel goed voor Pelikaan 3.

Volgende week spelen wij onze laatste wedstrijd in Zeeland, bij Arnemuiden.