• Wedstrijdverslag de Meeuwen 2 - Pelikaan 3

Vandaag stond er een uitwedstrijd bij het altijd zonnige Zoutelande  op het programma om 14:30 tegen de Meeuwen

Vandaag begonnen we met de volgende 11 spelers:
    Denley / Ricardo - Sander - Wessel - Brandon / Robin - Ralph - Carsten / Gio - Dave - Luuk
    Bank: Cas, Lennon, Vince.

De wedstrijd begon en het ging gelijk op in het begin, al snel werd duidelijk dat het veld eigenlijk afgekeurd moest worden, want het leek wel een zwembad zo nat was het.  Dus voor beide ploegen was het een moeilijk wedstrijd. Pelikaan had in het begin redelijk wat goede kansen, maar tot scoren kwam het helaas niet. De Meeuwen waren gevaarlijk via de zijkanten, waar de Meeuwen uit een counter de 1-0 konden scoren. Kort daarna, vanwege redelijk slecht verdedigen en een moeilijk veld kwamen de Meeuwen op een 2-0 voorsprong uit een typische scrimmage. Rust.

Ton probeerde de mannen van P3 moed in te praten, want de wedstrijd was zeker nog niet gespeeld met een 2-0 achterstand.
    Helaas mocht dat niet baten. Want Pelikaan 3 was zeker niet best, liet veel kansen liggen en leed veel balverlies. Hierdoor werd er uiteindelijk met 7-0 verloren. Dit was tevens weer de laatste wedstrijd voor de komende 3 weken, de mannen kunnen hun rust pakken en zich opmaken op het vervolg van de competitie.

Tot snel!

Uw reporter.