• Wedstrijdverslag Arnemuiden 2 - Pelikaan 3

Op zaterdag 7 mei stond voor Pelikaan 3 de laatste wedstrijd in Zeeland tegen Arnemuiden op het programma. Na 10 punten uit de laatste 4 wedstrijden gingen de mannen er met volle moed naar toe.

Hier de opstelling:

Finn- Wessel- Sander- Sebas
                     Brandon
    Daan- Luuk- Ralph- Seth
                        Gio

Wissels:
    Sibba
    Jeremy (JO19-1)

Om 14:30 begon de wedstrijd. Pelikaan trapte af waarna Arnemuiden meteen vol druk zette. Arnemuiden kwam al snel op 1-0 voorsprong nadat er een lange bal de 16 in viel en onze keeper de bal niet goed kon zien door de zon. De bal werd weg gebokst in de voeten van de tegenstander waarna er werd gescoord. Rond de 20ste minuut moest Ralph het veld verlaten door een blessure. Sibba verving hem. Verder waren er een aantal kansen na een goeie steekbal van Brandon door het midden. Helaas vloog deze naast de goal.

Rust.

Pelikaan kwam sterk uit de kleedkamer. Er was meer strijd en beleving. Rond de 65ste minuut werd Luuk vervangen door Jeremy. Al snel werd ons duidelijk dat hij in het veld een fel mannetje is met een goeie pass. Hij gaf een goeie bal op Daan die helaas miste. Rond de 85ste minuut werd er goed gecombineerd waardoor er een goeie voorzet kon komen. Deze werkte Daan goed binnen. 1-1. Kort hierna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en zo werden de punten verdeeld.