• Wedstrijd tegen LRC

We verzamelden om 9:30 met 6 mensen, omdat er een aantal meededen met 13-3 of met 13-1. We begonnen de warming-up en gingen positiespel doen als altijd. We gingen afwerken en daarna kwamen er nog paar jongens om met de wedstrijd mee te doen.

Opstelling:

Aidan H     Kris       Lohran

Jayden

Jesse           Tygo

Idan - Dylan - Quinten - Keano

Ada

1e helft:

Er werd afgetrapt en er werd gelijk druk gezet. Hun kwamen nauwelijks toe aan aanvallen dus wij probeerde dat zo te laten met succes. We kwamen er paar keer uit over links en rechts. Maar de laatste passes kwamen net niet aan. Zij komen 1 keer door de muur van onze verdediging vanaf links. En geven hem voor. De jongen schiet maar Ada redt knap en daarna schiet hij hem naast met de rebound. Wat een opluchting. Daarna komt de bal van links bij Aidan H. Hij speelt zijn verdediger uit met een panna en gaat door. De grote verdediger probeert de bal weg te schieten maar wordt net geblokt door Aidan H. Dus dan kan hij hem voorgeven maar dat mislukt. Dan en keer op rechts. Wessel rent met zijn snelheid zijn verdediger voorbij en geeft voor, maar de keeper raapt de bal op. 0-0 Rust

2e helft:

LRC begint goed met een schot op de lat dat weinig scheelde. Het ging mis in de opbouw dat leidt tot een goal voor LRC 0-1. We zien dat LRC nu beter aan het aanvallen is. We geven een corner weg en dat leidt tot een eigen goal. 0-2. We beginnen wat meer te creëren en we krijgen een kans. Wessel schiet op de keeper de bal belandt terug voor zijn voeten maar schiet net naast. Aidan H speelt zijn speler uit op eigen helft maar tikt de bal iets te ver voor zich uit waardoor de verdediger de bal weg schiet. Vlak daarna wordt er afgefloten door de scheids. Eindstand: 0-2.

Jammer boys volgende keer beter.

Hollem