• Walking Football nu ook op vrijdagavond!

Pelikaan heeft enige tijd geleden, als enige vereniging in Zwijndrecht, walking football - onder de naam "Pelikaan Old Stars" - toegevoegd aan het "voetbalaanbod". Walking football is een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers.

Benieuwd naar "Pelikaan Old Stars"? Kijk voor een toelichting op de website www.vvpelikaan.nl onder het kopje "Teams" - "Walking Football"

Tot nu toe trainen wij en spelen wij oefenpartijtjes op de donderdagochtend.

Helaas is het, met name door verhoging van de pensioenleeftijd, voor veel mensen niet (meer) mogelijk om zich op een doordeweekse dag vrij te maken.

Wij hebben daarom besloten om ook op de vrijdagavond, naast de donderdagochtend, van 19.30 uur tot 21.00 uur, walking football te organiseren.

Is jouw interesse gewekt? Stuur een mailtje naar oldstars@vvpelikaan.nl of bel naar 06-53841965 (Hans Kostense).

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Een sportieve groet

Het team van "Pelikaan Old Stars"