• VVAC JO13-1 tegen JO13-1

  Zaterdag 18 september is het zover, de 2e competitiewedstrijd voor JO13-1.
  We spelen om 10.30 uur uit tegen VVAC in Ottoland en verzamelen eerst om 9.30 uur bij pelikaan.

  De eerste helft begint meteen al spannend, in de 5e minuut schiet VVAC op het doel, maar gelukkig heeft Binck de bal. In de 9e minuut schiet Nikodem op het doel, maar deze is helaas achter. In de 10e minuut krijgt Pelikaan weer een kans. Via een paas van Juul komt de bal bij Lorenzo, maar VVAC schiet de bal over de achterlijn. Een minuut later schiet Romano een vrije trap op het doel, maar de keeper houdt hem tegen.

  In de 20e minuut komt VVAC door de verdediging van Pelikaan en maakt het eerste doelpunt, 1-0 voor VVAC. In de 23e minuut krijgt VVAC een penalty. Nummer 7 schiet de bal in de linkerhoek en het wordt 2-0 voor VVAC. 2 minuten later krijgt VVAC nog een vrije trap en nummer 4 doet een schot op het doel. Gelukkig wordt de bal gevangen door Binck.

  De eerste helft is afgelopen en het staat 2-0 voor VVAC

  In de tweede helft is Pelikaan een stuk sterker. De tweede helft is nog maar net begonnen, als in de 2e minuut VVAC een handsbal maakt. Pelikaan krijgt een penalty en Romano neemt hem. Hij schiet de bal linksonder in het doel en het is 2-1. In de 7e minuut schiet Wessel op het doel, maar de keeper houdt hem tegen. In de 15e minuut krijgt Senna een vrije trap, hij schiet hem naar Noël en schiet hem op het doel, maar de bal komt in de handen van de keeper.

  In de 24e minuut krijgt Wessel een voorzet en hij schiet op het doel, maar de keeper houdt hem tegen. 2 minuten later krijgt pelikaan weer een grote kans. Romano schiet op het doel, maar de keeper vangt hem. In de 31e minuut neemt Wessel een corner, Lorenzo kopt de bal, maar hij komt jammer genoeg op de lat. Een minuut later geeft Wessel een voorzet aan Lorenzo en Lorenzo maakt een doelpunt, het is 2-2!!

  Door Leander Pancari