• VVAC JO13-1 - pelikaan JO13-2

  Na een goede peptalk van John en Jeroen, begonnen we de warming-up

  De 1ste helft: 

  Pelikaan zet gelijk goed druk maar merken dat het moeilijk is door de harde wind maar we proberen wel te voetballen maar dat lukt ook niet. John zegt dan na 10 minuten dat we de eerste helft moeten tegenhouden door de tegenwind. Er zijn wat kleine schotjes van VVAC maar die worden geblokt of heel makkelijk gepakt door Ada. 1 minuut voor de rust verliest Senna de bal en speelt VVAC de bal tussen de back en de centrale verdediger en er komt een goal voor VVAC daarna fluit de scheids gelijk af voor de rust.

  1-0 voor VVAC.

  In de rust zeggen John en Jeroen dat het goed gaat dat we de wind en de scheids tegen hebben maar dat we de 2de helft volle bak moeten. 

  De tweede helft:

  Pelikaan zet weer gelijk goed druk en we merken dat het voetballen ook makkelijker gaat door dat we nu wind mee hebben. Pelikaan krijgt wat kleine kansjes maar die worden geblokt. VVAC komt er af en toe gevaarlijk uit maar daar staan dan Quinten of Dylan goed. 

  Pelikaan wilt weer gaan aanvallen maar Lohran verliest de bal en VVAC geeft een diepe bal. Helaas komen onze verdedigers snelheid tekort en word het 2-0. Pelikaan vergeet daarna te voetballen en rost de bal naar voren. VVAC komt steeds gevaarlijk bij het doel van Ada maar komen niet tot scoren.

  Aiden H. komt langs een speler door een goede actie en word neergehaald. Pelikaan krijgt een vrije trap. Ik denk een meter of tien over de middenlijn. Dylan neemt hem en schiet de bal fantastisch erin 2-1.

  Pelikaan wil nu doorpakken maar VVAC zet het helemaal dicht achterin. Pelikaan blijft aanvallen maar het is net niet genoeg. Lohran haalt iemand per ongeluk neer en dan worden de spelers van VVAC boos en het word even duwen en trekken maar dat word snel geblust.

  Pelikaan verliest met 2-1 

  Senna volder