• Voortgang aanleg kunstgrasvelden

Vanuit de gemeente hebben we een brief gekregen over de voortgang van de aanleg van de kunstgrasvelden. Bij deze delen we informatie uit die brief met jullie. De afspraken met de gemeente zijn in goed overleg met ons als bestuur gemaakt.

Voortgang aanleg kunstgrasvelden

De afgelopen tijd hebben Z.V.V. Pelikaan, vv Groote Lindt, vv Heerjansdam, ZBC '97 en VVGZ veel contact gehad met elkaar en de gemeente over de voortgang van de aanleg van de kunstgrasvelden op Bakestein en Molenwei.

In goede harmonie tussen bovengenoemde voetbalverenigingen is de volgorde en het moment van de aanleg van de kunstgrasvelden bepaald. Allereerst wordt het veld bij vv Heerjansdam aangebracht. De gemeente streeft ernaar om het veld nog dit jaar aan te leggen (daarbij is men afhankelijk van de leverancier, beschikbaarheid van het materiaal en de weersomstandigheden).

Met de aanleg van het kunstgrasveld bij de vv Groote Lindt wordt zo snel mogelijk na de winterperiode gestart. De velden van Z.V.V. Pelikaan zullen daarop aansluitend worden aangelegd. Bij deze planning is rekening gehouden met het speelschema van de KNVB, waardoor de overlast voor de clubs minimaal is. Daarnaast staat kwaliteit boven snelheid.