• Update Jeugdkamp!

Het is bijna zover, wat hebben wij als kampcommissie er weer ongelofelijk veel zin in. De laatste puntjes zijn nagecheckt en we zijn ( bijna) klaar voor vertrek.
    Langs deze weg bedanken wij onze sponsoren. Want zonder jullie bijdrage kunnen wij er geen geweldig kamp van maken.

Jumbo Walburg Zwijndrecht
    Sushi Zhu
    MKB de Roon
    Yazz Place Renée Poppeliers
    VKM Versteeg klus en montage
    Businessclub Vrienden van Pelikaan
    Het Pelioen
    Club van 50 Pelikaan
    Marine Oil
    De Raad Glas
    Meerman Jr BV
    Service Only
    Drukkerij Obreen
    Arie Stam
    Marco vd Wulp
    Flexurance Professionals
    Brandyourwear
    Ames BV

Super bedankt voor jullie bijdrage.

Dan wat aandachtspuntjes:
    Rond 5 juni zal iedere deelnemer en leider het Jeugdkampinformatie boekje per mail ontvangen.
    Lees dit goed door zodat uw zoon/dochter niets kan vergeten.

Vrijdag 14 juni vertrekken de bussen om stipt 18:00 uur vanaf Pelikaan. 17:30 uur dienen alle deelnemers en leiders uiterlijk aanwezig te zijn.

Binnenkort zal de kampcommissie alle leiders/leidsters die meegaan op kamp bijpraten op de leidersbijeenkomst. Zodat een ieder weet wat er van hem/haar verwacht wordt zodat we er weer een knallend en gezellig kamp weekend van kunnen gaan maken.

Wij houden het thuisfront tijdens het kampweekend op de hoogte via onze Facebook pagina ZVV Pelikaan.

Succes met het inpakken van de tas, en alvast een goede reis naar Ferme de Jean in Heeze.

De kampcommissie
    Peter, Angélique, Anco, Robert- Jan en Tamara.