• Thomas den Boer: 12 jaar Pelikaanselectie in beeld

Na dit seizoen is Thomas den Boer na 12 jaar in vooral het eerste team te hebben gespeeld uit eigen keus selectiespeler af en zal volgend seizoen in een lager team gaan spelen. Vanwege dit afscheid is door enkele trouwe Peli's  een prachtige video gemaakt en ik had de eer deze video vanavond als verrassing aan Thomas aan te mogen bieden. In ruim een half uur tijd komen allerlei mooie momenten, anekdotes en prachtige woorden van (oud-) Pelikaan spelers, (oud-) Pelikaan trainers, stafleden etc. voorbij. Wat uit deze collage van bedankjes en wensen voor de toekomst vooral blijft hangen is het beeld van een enorm gedreven speler, een Peli in hart en nieren en bovenal een mooi mens.Het was mooi dit vanavond te mogen doen en ook te mogen meekijken. Makers van de video veel dank en Thomas; vanaf volgend seizoen misschien iets minder fanatiek maar wel goed blijven voetballen met je voetbalvrienden in het 5e en nog heel lang veel plezier bij onze mooie club gewenst!

Peter de Haas