• Teamweekend JO19-1

  Afgelopen vrijdag is de JO19-1 met 12 spelers en 8 begeleiders vertrokken naar Lommel in België waar we de beschikking hadden over geweldig huisje (aanrader!)

  Het weekend werd geopend met een voetbalquiz waar Jelmer Baars als winnaar uitkwam door de beslissende vraag goed te beantwoorden. Daarna werd er tot in de late uurtjes nog gefeest en gezongen. Op zaterdag moesten de mannen om 13:00 klaarstaan voor een potje paintball. Na 2 uurtjes was de eindstand dat er 2 mannen in hun onderbroek aan het paintballen waren en dat Lenn van Essen zijn rug een aardig schietschijf was.

  Na het paintballen stond een flugelrace op het programma. Door 2 teams werd er gestreden en dat ging er behoorlijk fanatiek aan toe. De zaterdag werd afgesloten met een heerlijke bbq, filmpje over de spelers en de hoogtepunten van dit seizoen en daarna nog een bierpong toernooi. 

  Op zondag stond alleen karten op het programma, dat was maar beter ook, want er werd weinig geslapen. Jelmer Baars werd nipt eerste, gevolgd door  Yazz Poppeliers en Wessel van Popering.

  Dit allemaal werd mede mogelijk door de sponsors: AGS, Soeteman & Popering Heftrucks B.V. en Gerard van Rijs. Ontzettend bedankt!  

  Ryan, Danny, Erwin, Ricardo, Wessel, Sten, Yazz, Lenn, Tim, Sem, Jelmer en Nick bedankt voor de gezelligheid! We hebben genoten. Heel veel succes volgend voetbalseizoen!

  Robert, Saskia, Chantal en Gerard. Bedankt voor jullie begeleiding dit weekend. Jullie stonden elk minuut klaar voor de mannen en ze zijn niks te kort gekomen. BEDANKT!

  Wij kunnen terugkijken op een geslaagd teamweekend. Alvast een fijne vakantie.

  Groeten,

  De feestcommissie