• Lid van de Rabobank ? Check dan snel je e-mail en stem 2X op Pelikaan

Dit voorjaar reikt Rabobank Drechtsteden in totaal 95.000 euro uit aan verenigingen en stichtingen in Dordrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Dit doen zij omdat ze een deel van de winst willen besteden aan het versterken van de lokale gemeenschap. Hiervoor organiseert de Rabobank Clubkas Campagne
    Via e-mail hebben ze leden uitgenodigd om te stemmen op de clubs die volgens u een extraatje voor de clubkas verdienen.

Hoe werkt het?
    Ruim 140 verenigingen en stichtingen hebben zich aangemeld voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019. Op deze clubs kunt u nu stemmen.

U mag alleen als lid van Rabobank Drechtsteden drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting. Hoe meer stemmen, hoe meer euro's er terecht komen in de clubkas van de betreffende club. Laat uw stem dus niet verloren gaan! Check uw e-mail stem op Pelikaan, en vraag familie en vrienden hetzelfde te doen.