• Sponsormogelijkheden

Pelikaan biedt tal van sponsormogelijkheden voor bedrijven en particulieren. Vanaf het sponsoren van een team, bal of reclamebord tot aan het hoofdsponsorschap, voor ieder budget zijn er passende mogelijkheden. Hieronder hebben wij onze standaard mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Speciale aandacht gaat uit naar de sponsorpakketten, met deze pakketten bent u ervan verzekerd dat u onder de aandacht bent van onze leden en bezoekers van ons complex tegen een daarvoor zeer aantrekkelijke prijs. Uiteraard staan wij ook open voor andere initiatieven. Heeft u zelf een idee? Wij horen het graag!

• Sponsoring voor particulieren
    Wilt u uw eigen team, of dat van uw zoon of dochter sponsoren, of heeft u een ander doel om Pelikaan te sponsoren, dan komen wij graag met u in contact. Klik hier voor onze contactgegevens.

Club van 50
    Een ander initiatief waar u zich als particulier bij kunt aansluiten is de club van 50. Voor minimaal 50 euro per jaar heeft u de mogelijkheid de club te ondersteunen. De gelden die door de club van 50 worden gegenereerd worden besteed aan het algemeen nut van de vereniging. Voor meer informatie over de club van 50 of om uzelf aan te melden kunt op contact opnemen via clubvan50@vvpelikaan.nl

• Voor meer informatie over bovenstaande sponsorpakketten kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie. Klik hier voor onze contactgegevens.
    Overige mogelijkheden: Uiteraard is het ook mogelijk om zelf voor één of meerdere mogelijkheden te kiezen. Hieronder zijn de beschikbare opties voor u op een rijtje gezet.