• Sponsor worden

Inkomsten uit contributies, kantineomzet en sponsoring zijn de drie pijlers bij de exploitatie van een sportvereniging.
    Ook bij Pelikaan geldt,dat "Sport en sponsoring onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn".

Waarom wordt u sponsor?
    Wij noemen een aantal motieven: U draagt Pelikaan een warm hart toe, invulling van uw
    "betrokken ondernemerschap", vergroten van (locale) naamsbekendheid, promoten van een product, vergroten van uw netwerk, enz.

Wat heeft Pelikaan te bieden?
    Met ca. 900 leden is Pelikaan de grootste voetbalvereniging in Zwijndrecht.
    Pelikaan staat zeer goed bekend in de regio, niet alleen qua jeugdopleiding, maar ook qua gezelligheid, normen en waarden en uitstraling.
    Met een gerust hart kunt u uw naam aan Pelikaan verbinden!

Wij bieden een breed scala aan sponsormogelijkheden. Zie voor meer info in het menu "Sponsormogelijkheden".

Pelikaan beschikt over een sponsorcommissie, die contacten onderhoudt met bestaande en potentiele sponsors.
    Deze commissie bestaat uit de volgende leden:

• Commissieleden

NaamFunctie