• Unieke spaaractie bij Jumbo Zwijndrecht

Vanaf 1 november gaan wij samen met Jumbo Zwijndrecht van start met een unieke actie. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij Jumbo Zwijndrecht sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen! En dat alles geheel gratis!
    Hoe spaar je mee? Bij elke € 10,- aan boodschappen bij Jumbo Zwijndrecht ontvang je een zegel. Elk product kan op basis van een aantal zegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal zegels bij elkaar gespaard, dan kun je deze bij de servicebalie van Jumbo Zwijndrecht inleveren. Je krijgt dan een unieke code, welke jedan weer op www.myclubstore.nlkunt activeren. Vervolgens selecteer je jouw product en kun je dit product zelf personaliseren met eigen naam, nummer en/of initialen. Je krijgt aan het eind van de actie een bericht wanneer je deze kunt afhalen in de supermarkt.
    Het leuke aan deze actie is ook, dat we op deze manier een mooi bedrag kunnen ophalen voor de vereniging. Bij elke aankoop met de te ontvangen unieke bestelcodes gaat er een deel van de waarde van het product naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 1 november naar de Jumbo en trommel al je voetbalvrienden op om ook te sparen. Vraag aan vrienden en familieleden jou te helpen met sparen. Hoe meer zegels, des te meer clubartikelen kun je met jouw naam erop gratis aanschaffen.
    Ook zo benieuwd voor welke artikelen jullie mee kunnen sparen? Ga dan vanaf 1 november naar www.myclubstore.nl