• Selectienieuws Pelikaan 1

    Donderdag 20 mei heeft Driss el Akchaoui voor de laatste keer de training van Pelikaan 1 geleid. Vanaf dinsdag 25 mei is het Björn Vlasblom, de nieuwe hoofdtrainer, die gaat aftrappen met een aantal weken training tot en met medio juni. Dit gaat hij doen met zowel nieuwe spelers als met huidige Pelikaan 1 spelers, maar ook met een aantal spelers uit Pelikaan 2 en onze O19, die de kans krijgen om te laten zien wat ze kunnen. Linksback Mitchel Kroos is daar niet meer bij. Alhoewel nog herstellende van een knieoperatie heeft hij besloten dichterbij huis te gaan voetballen bij zaterdag vierdeklasser FC Blijdorp.

    Wel zijn er nog wat nieuwkomers na al eerder genoemde aanwinsten. Jordy Leijten (ASWH O19) en Carsten Bakker (ASWH O23), broer van middenvelder Sybren Bakker, komen terug naar het Pelidome na op jongere leeftijd hun geluk elders te hebben beproefd.

    Juthlen Castillo heeft ook ervaring opgedaan bij andere clubs. Tot zijn 17e jaar speelde hij bij Pelikaan, om daarna via omzwervingen bij Spartaan 20, IFC zondag, Groote Lindt en Poortugaal nu weer terug te keren. De 22-jarige vleugelspeler gaat nu bij Pelikaan laten zien wat hij in huis heeft.

    Alle genoemde spelers en natuurlijk ook de aangekondigde én huidige spelers veel plezier en succes gewenst!