• Rotaryrun van Zwijndrecht en HI-Ambacht

Waar loop jij de Rotaryrun van Zwijndrecht & HI-Ambacht?

Lekker buiten bewegen, in je eigen tempo, volledig corona-proof én een goed doel steunen? Doe dan mee met de Rotaryrun, georganiseerd door Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel. Bewegen is gezond en met de Rotaryrun #Rotaryrun078 draag je ook bij aan de armoedebestrijding in de Zwijndrechtse Waard. Dat klinkt leuk en interessant. Maar….. wat houdt dit in?

De Rotaryrun is een digitale sponsorloop voor iedereen, jong én oud. Met afstanden van 1, 3, 5 of 10 kilometer bepaal je je eigen afstand. Kies in de periode 8 mei tot 30 mei je eigen moment, je eigen locatie en loop je eigen gewenste afstand. Dat kan je individueel doen maar ook gezamenlijk als bedrijf, sportteam of schoolklas. M.b.v. een loop-app (bijv. Sportstracker, Strava, eRoutes, Runkeeper of Ommetje) loop of wandel je jouw individuele afstand en registreer je jouw prestatie hier. Als bewijs van deelname ontvang je het unieke Certificaat van Deelname met daarop je naam en de afgelegde afstand. Voor de schoolklas, het sportteam of het bedrijf die als team de meeste kilometers hebben afgelegd staat tevens nog een prachtige beker klaar alsmede een eervolle vermelding in de klassementen op onze website.

Bewegen is al leuk en gezond maar met de Rotaryrun zamel je tevens geld in voor het goede doel, te weten Stichting Leergeld. Hoe? Door iedere kilometer die je loopt te laten sponsoren door je familie, vrienden, buren of bedrijven. Bij het registreren van jouw prestatie op de website ontvang je tevens een Tikkie waarmee je jouw gesponsorde bedrag kan overmaken naar de Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel. Centraal doel voor de Rotary Run is Stichting Leergeld Drechtsteden. Deze Stichting heeft de ANBI-status en zet zich in voor armoedebestrijding en wil het met name voor minder bedeelde kinderen mogelijk maken om deel te nemen aan activiteiten op het gebied van onderwijs, sport, cultuur of welzijn.

We hopen dat er zo veel mogelijk sportverengingen en scholen de Rotaryrun willen ondersteunen en zoveel mogelijk leden jong en oud willen oproepen om deel te nemen. Mee doen kan al heel makkelijk en kan zowel wandelend als hardlopend.

Ga voor alle informatie en natuurlijk om je resultaat te uploaden naar www.rotaryrun.nl

Volg en deel de Rotaryrun via:

We hopen op een zo groot mogelijk bereik.

Enthousiasmeer je schoolkas, sportteam of bedrijf om gezamenlijk deel te nemen en zo veel mogelijk kilometers bij elkaar te lopen, en te sponsoren! Voor vragen neem gerust contact met ons op of via  Rotaryrun.zwd@gmail.com