• Rob Michielse - coördinator sponsorzaken Z.V.V. Pelikaan

Vanaf dit seizoen zal Rob Michielse binnen Z.V.V. Pelikaan een belangrijke rol gaan vervullen voor het contact met onze bestaande sponsors, de afstemming met business club "Vrienden van Pelikaan" en het aan de vereniging binden van meerdere sponsoren. Zoals bij de Algemene Ledenvergadering ook aangekondigd is onder de naam "Forza Pelikaan" een groep ras-Peli's druk bezig met een nieuwe opzet van het sponsorprogramma. Binnenkort zal dit worden gelanceerd en breed onder de aandacht worden gebracht. Rob zal daar vooral een coördinerende rol in hebben. Rob is zelf niet persé een "ras Peli", al mag niet onvermeld blijven dat hij in de jaren tachtig enkele jaren heeft geëxcelleerd in een vriendenteam en daar ook nog een kampioenschap mee heeft behaald. Hij is enthousiast geworden om deze rol in te gaan vullen, omdat hij graag als vrijwilliger een bijdrage wil geven aan een vereniging zoals Pelikaan. Rob woont in Zwijndrecht en heeft in het dagelijkse leven een IT functie bij de Deutsche Bank in Rotterdam.

Wij wensen Rob veel succes en vooral ook veel plezier en heten hem welkom in de Pelikaan familie!