• RCD JO8-1 - Pelikaan JO8-1 zaterdag 10 oktober 2020

  RCD JO8-1 - Pelikaan JO8-1
  Zaterdag 10 oktober 2020

  Vandaag tegen het altijd lastige RCD uit. We mochten 5 ouders meenemen, dus de vaders waren vandaag aan de beurt. De moeders thuis hadden gezegd dat het droog bleef, dus jij kan wel mee :)

  Iedereen kreeg een trainingsjack voor de zaterdagen, zodat we als een team herkenbaar en er professioneel bijlopen. Na een tactische bespreking van de trainer mochten we spelen op het kunstgrasveld.

  Je zag dat RCD wat beter op elkaar ingespeeld was en Pelikaan werd laat wakker. Na wat smerige overtredingen van RCD hadden wij een penalty moeten krijgen, maar helaas we kregen een vrije trap. Na een mooie 2-1 van Mert gingen we rusten met 3-1 voor RCD. Na wat omzettingen in de rust en wat tactische aanwijzingen gaan we er vol voor. We kregen zeker 3 goede kansen, maar het geluk zat niet mee vandaag. Wat meer rust aan de bal en oog voor de medespelers gaan we er dit seizoen nog veel doelpunten bij maken. Helaas verloren we de wedstrijd met 5-1.

  Volgende week hard trainen want Feyenoord komt op bezoek!!! De jongens zijn nu al zenuwachtig... Aan ons de taak om de spelers scherp te maken! Was een leuke pot voetbal vandaag. De ouders werden gemist langs de lijn, maar helaas het is even niet anders!

  Groet,
  De trainer