• Rabo Clubsupport: stemt u mee?

Zvv Pelikaan

Voetbal

Zvv Pelikaan is DE voetbalvereniging waar je in Zwijndrecht moet zijn! Al meer dan 90 jaar een zeer gezellige familievereniging, waar plaats is voor iedereen die op welk niveau dan ook wil voetballen of gewoon wil genieten van de sfeer en de gezelligheid op het Pelidome. Van jong tot oud iets te doen. Van de Pelikaantjes die maar net boven een bal uitkomen tot senioren die nog wekelijks aan Walking Football doen. Bovendien de enige in Zwijndrecht met een complete meiden- en vrouwenafdeling!

Ons doel

Vanwege de aanleg van twee nieuwe kunstgrasvelden krijgen we de mogelijkheid ons buitenterras voor de kantine te vergroten. Op dit terras worden iedere zaterdag o.a. heerlijke verse stroopwafels gemaakt en verkocht. De stroopwafeltent van Pelikaan is een begrip in de wijde omtrek. Nu het terras geheel opnieuw aangelegd moet worden, zal ook de huidige stroopwafelkraam moeten verhuizen. Een mooi moment om deze meteen te verduurzamen.

Vorig jaar

Dit voetbalseizoen zullen onze velden/terrein vernieuwd worden, hiervoor willen wij ook een deel creëren waar de jongere kinderen kunnen spelen - behalve dan voetbal. Dit om de binding tussen de kinderen en de andere afdelingen van het voetbal te vergroten alsmede de algehele cohesie binnen de vereniging te behouden. Wij hebben een zeer hechte vereniging, en willen deze voor de toekomst behouden.

Club Detail (rabobank.nl)