• Proeftrainen

  Wanneer je graag eens een keer mee wil komen trainen, hartelijk welkom!

  We vragen  je een mail te sturen naar ledenadministratie@vvpelikaan.nl met in het onderwerp: Aanvraag proeftraining

  Vervolgens vragen we u in ieder geval de volledige naam, geboortedatum en telefoonnummer van degene die mee wil komen trainen, te mailen. Als diegene al eerder ergens op een bepaald niveau gevoetbald heeft, horen we dat ook graag. Dan kunnen we namelijk het niveau beter inschatten. Onvolledige mails kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

  U ontvangt van de technisch jeugdvoorzitter een uitnodiging om te komen trainen en deze zal ook de trainer(s) informeren van het team waarin uw zoon/dochter gaat meetrainen. Aan de hand van deze trainingen wordt er gekeken in welk team uw zoon/dochter komt te spelen. Totdat de speler officieel lid is van ZVV Pelikaan, is trainen op eigen risico.

  U mag 3 keer gratis meetrainen. Kijk voor de zekerheid rond 17:30u nog even op onze website of de trainingen wel door gaan. Rechts op de homepage staat welke velden er eventueel afgekeurd zijn. Trainen kan in gewone sportkleding (korte broek en shirt, lange kousen, gym- of sportschoenen en bij voorkeur scheenbeschermers). Deze zijn nog niet verplicht op een proeftraining, maar wel als je lid wilt worden.

  Jonger dan 18 jaar
  Indien jonger dan 18 jaar dient ouder of voogd toestemming te geven.

  Wilt u weten hoe Z.V.V. Pelikaan omgaat met uw persoonsgegevens? Lees onze Privacyverklaring