• Presentatiegids 2021/2022 uitgereikt aan ere-voorzitter

Eind vorige week is de presentatiegids 2021/2022 uitgereikt aan onze ere-voorzitter Kees de Kreij. Vanwege de corona beperkingen vond dit in heel klein gezelschap plaats bij Obreen Media in Hendrik-Ido-Ambacht. Obreen Media drukt, als trouwe sponsor,  de presentatiegids al sinds jaar en dag voor Z.V.V. Pelikaan. Behalve onze gastheer Edwin den Haring (Obreen Media) waren voorzitter van de business club "Vrienden van Pelikaan" Walter Hoogerwerf, voorzitter van Z.V.V. Pelikaan Peter de Haas en Eldert Smolders (MEtEldert) aanwezig. Anders dan bij de vorige edities is dit jaar Eldert Smolders eindverantwoordelijk voor de productie en de eindredactie van deze fraaie uitgave.

Een knap stuk werk waarvoor namens alle Peli's heel veel dank!

Inmiddels is de gids deze week ook aan de vele adverteerders in de gids toegestuurd. Ook aan hen veel dank! De gids ligt nu voor iedereen klaar in de kantine. Neem hem mee en lees alles over de plannen die we als vereniging hebben! De gids is ook te downloaden via deze link.

Bestuur businessclub "Vrienden van Pelikaan en bestuur Z.V.V. Pelikaan