• Pluim van de week

Eerder deze week is maar weer eens bewezen dat voetbal een onvoorspelbaar spelletje is, waarbij winst of verlies soms heel dicht bij elkaar liggen.

Met deze gedachte mochten de meiden van MO13-1 het gaan opnemen tegen de nummer 1, Wieldrecht MO13-1.
    De laatste wedstrijd van MO13 was al weer een tijdje terug. (13 april) Ook is er in de tussentijd niet of minimaal getraind. Van een (goede) voorbereiding was dus geen sprake. Toch hebben de meiden vandaag geprobeerd om het zeer goed spelende Wieldrecht te bestrijden.
    Helaas zonder resultaat. Pelikaan is, op 20 minuten in de 2e helft na, aardig onder vuur genomen door de tegenstander. Na een serie tegendoelpunten, stond de boel redelijk open, en mocht Wieldrecht zelfs de 0-10 binnen schieten. Positief aan deze wedstrijd was de mentale weerbaarheid van onze meiden. Een jaar geleden zouden de frustraties de overhand hebben gehad. Nu bleven de meiden relatief rustig. Top gedaan !
    Was dit dan het verslag ? Wat betreft deze wedstrijd wel. Toch is er nog meer te melden.

Normaal gesproken zetten we onze meiden Rania, Jill, Esther, Renske, Yousra, Yvonne,Siham, Dewi, Silke, Daniek, Delilah en Femke in de spotlights.

Dit team zou echter nooit zo ver zijn gekomen zonder de steun en support van de ouders, vrienden en familie. Als trainers zijn wij dan ook trots en dankbaar dat we over zo'n leuke achterban kunnen beschikken. Of het nu gaat om het wassen van de kleding, het rijden naar wedstrijden, fungeren als ballenjongen, als keeper, het juichen, drogen van  traantjes, het fluiten, of het bakken van overheerlijke brownies ? Niets is te gek.
    Daarom gaat de pluim van deze week naar onze achterban.

Voor MO13 staan er nog 2 wedstrijden op het programma. Aankomende zaterdag mogen we naar GRC-14, en op 25 mei spelen we de laatste wedstrijd tegen Sliedrecht MO13-2. Ook dan kunnen onze meiden weer de nodige support gebruiken.

2 trotse trainers !

• Next Match