• Pelikaan Verliest punten in strijd om bovenste plekken.

Afgelopen zaterdag stond de belangrijke wedstrijd tegen Sliedrecht op het programma voor de Peli’s. Maar eerst een kleine terugblik naar vorige week. Waar de wedstrijd tegen wieldrecht met 6-1 werd gewonnen. De wedstrijd was eigenlijk na de eerste helft al gespeeld. Door doelpunten van Remco Aarts 3x en een afstandsschot van Timo Nossent ging Pelikaan met 4-0 de rust in. In de tweede helft drukte Pelikaan door en wist Sjoerd de 5-1 te maken en was het slotakkoord wederom voor Timo Nossent die met een volley van buiten de 16 hard en zuiver de bal de verre hoek in schoot.
    Maar nu tot de orde van de dag.
    Pelikaan begon de wedstrijd met de volgende opstelling Sjoerd Kolk Nathan Karsten Peter Menno Bram Timo Sjoerd Remco en Samuel. De peli’s kwamen uitstekend uit de start blokken want na 8 minuten stond de voorsprong al op het bord. Na een goede lage voorzet was het Remco die de bal diagonaal in de touwen schoot. Pelikaan drukte de eerste helft goed door en kreeg 4 opgelegde mogelijkheden om de voorsprong uit te breiden maar liet dit na. Op slag van rust was het dan ook een van de eerste aanvallen van Sliedrecht die gelijk ook de ruststand op het bord zette 1-1. In de tweede helft waren er nog een aantal kleine kansen voor pelikaan om de voorsprong te pakken maar het geluk was niet aan de zijde van Pelikaan. Sliedrecht wist hiervan te profiteren en maakte met 3 aanvallen 3 goals waardoor de Peli’s op eigen veld met 4-1 onderuitgingen.
    Al met al een wedstrijd om snel te vergeten. Volgende week staat de wedstrijd tegen Oranje Wit op het programma.