• Pelikaan MO13-1 wint eerste bekerwedstrijd van Madese Boys MO13-1

Na een jaar hard trainen, mochten de dames van Pelikaan Mo13-1 eindelijk een officiële wedstrijd spelen. Vorige week was er in een oefenpotje nog een 1-8 overwinning. Zo konden de meiden met vertrouwen de bekerwedstrijd in gaan.

Vertrouwen was er zeker! Al binnen een paar minuten lag de bal in het netje, 0-1 voor de Pelies. Helaas wist Pelikaan na een aantal goede kansen de 0-1 niet vast te houden, waardoor het net voor rust 1-1 werd.

Na rust herpakte Pelikaan zich knap. Al snel stond het 1-3 na een paar mooie acties. Heel even kwam de spanning terug in de wedstrijd toen de dames van de Madese Boys de 2-3 in de touwen schoten. De spanning was van korte duur, nadat Chelsea de Kool haar 4e treffer van de dag binnen schoot. 2-4 was dan ook de eindstand. MO13-1 mag zich opmaken voor ronde 2 van de beker! Een echte teamprestatie!