• Pelikaan JO13-2 tegen De Alblas JO13-1

Pelikaan JO13-2 tegen De Alblas: 7-2

Je moest al vroeg op Pelikaan zijn voor de wedstrijd. Namelijk om 7:45. De warming up verliep soepel. En ging erg gemakkelijk. Na de warming up gingen we nog even naar de kleedkamer. En vertelde de trainers de opstelling. Daarna gingen we het veld op.

De wedstrijd begon niet heel goed. Maar toen Jayden v.d. H. de eerste goal maakte ging het veel beter. Al snel daarna werden nog meer goals gemaakt. Jayden v.d. H. heeft zelfs een hattrick gemaakt.

In de tweede helft begon het goed. Toen Tygo erin gezet werd maakte hij meteen een lang afstand schot en het was een goal. Quinten maakte ook nog een goal. Hij kreeg de bal keurig aangelegd en maakte een goal. En Dylan maakte ook nog een mooie kop goal. Maar daarna werden er een paar fouten gemaakt en kreeg de tegenpartij. Daarna was de wedstrijd afgelopen.

David

Bekijk hier de prachtige foto's met dank aan de vader van David!