• Pelikaan JO13-2 - Heerjansdam JO13-1 (02-10-2021)

Pelikaan is weer met een overwinning van het veld afgekomen. Na het aankleden zijn we met zijn allen naar de bestuurskamer gegaan. En na een verjaardagsliedje voor trainer Devin, hebben we de tactieken en opstelling besproken.

Na een snelle warming up begon de wedstrijd dan eindelijk.

We trapten af en al na 1 minuut had de keeper van Heerjansdam een ongelukkige redding en Jayden knalde hem erin. We speelden goed over en na een goede aanval die begon bij keeper Adaghino scoorde Lorhan met een goede combinatie van Aiden Hollem en Eden Francisco de 2-0. Na dat goal hadden we nog een paar kansen die er helaas niet in gingen.

De 2e helft was iets slordiger en wat meer kansen voor Heerjansdam. Toch hadden onze aanvallers nog wat schoten op het goal. Maar toen ging Heerjansdam in de aanval. Langzaam kwamen ze verder op onze helft, totdat een aanvaller van Heerjansdam keihard op het doel schoot.

De bal vloog naar de linker kruising maar de keeper wou zijn goal schoonhouden dus sprong richting de kruising en met een prachtige redding had keeper Adaghino de bal weggestompt. Na nog een redding van Adaghino werd het nog spannend want na een hard schot op goal zat hij er toch in: 2-1. Na een vrije trap voor Heerjansdam waren wij er klaar mee. We passten de bal langs de flank naar Aiden Hollem die hem prachtig in de linkerhoek draaide 3-1. In de laatste minuut was er nog één aanval met Tygo die de bal op Aiden Hollem speelde, maar die ging er helaas niet in. Het fluitsignaal klonk en Pelikaan 13-2 blijft onverslagen aan de kop.

Door Toine Lelieveld