• Pelikaan JO13-1 vs. Oranje-wit JO13-3

Het is zaterdagochtend 7:45, iedereen is in de vroegste morgen op Pelikaan, want we spelen om 8:30 tegen oranje-wit.

Na een korte maar krachtige wedstrijdbespreking van de trainers beginnen we met de warming-up. En dan is het zover, het eerste fluitsignaal klinkt en we gaan beginnen, we merken al gelijk dat door de harde wind ballen door de lucht erg moeilijk zijn en we proberen ze dan ook op de grond te houden.

Halverwege de eerste helft lost Romano een mooi schot op doel maar helaas net naast het doel. Direct erna zetten we erg goed druk en veroveren meteen de bal, nog een erg goed schot op doel maar ook dit mocht niet baten.

Toen oranje-wit daarna de druk opvoerde was het onze fantastische keeper die ons voor een achterstand behoede en voor de rest gebeurde er de eerste helft niet heel veel.

Na een rustbespreking waarin verteld werd hoe we het spel de tweede helft konden verbeteren begonnen we aan de tweede helft, ook nu begonnen we meteen goed druk te zetten en creëerden we veel kansen, we kwamen dichtbij het doel maar de verdediging van oranje-wit wist dit steeds af te slaan, gelukkig konden wij elke aanval van hun ook afslaan.

Maar nu in de tweede helft begon de vermoeidheid bij iedereen, en gelukkig ook bij de tegenstander, toe te slaan. Zowel Pelikaan als oranje-wit zijn dichtbij doelpunten geweest maar bij geen van beide ploegen heeft de bal het net geraakt.

De wedstrijd eindigde in 0-0.

Na nog een goede bespreking achteraf hebben we deze wedstrijd zo snel mogelijk achter ons gelaten en op naar de volgende!

TTT