• Pelikaan JO13-1 tegen ASWH JO13-2

  19 maart 2022

  Het was weer een vroegertje, we moesten om 7.45 uur verzamelen.  Eerst hadden we onze voorbespreking in de bestuurskamer en toen begonnen we aan de warming-up.

  De wedstrijd begon en de eerste 3 minuten gingen gelijk op.  In de 4e minuut maakte Pelikaan een fout op het middenveld en toen kon ASWH makkelijk de 0-1 scoren.  Maar Pelikaan herpakte zich meteen en al in de 5e minuut gaf Wessel een mooie voorzet van rechts maar helaas miste Romano deze mooie kans.  Het gaat de hele eerste helft mooi gelijk op, beide teams kregen kansen maar helaas bleven de doelpunten bij Pelikaan uit.  In de 25ste minuut had ASWH nog een grote kans maar Binck raakte nog met zijn vingertoppen de bal en tikte hem op de paal. 

  Ruststand 0-1

  In de kleedkamer gaven de trainers een motiverende speech dat we toch echt wel van deze gasten moeten kunnen winnen. Met goede moed gingen we de 2e helft beginnen.

  Maar ASWH begon ook meteen vanaf het fluitsignaal druk te zetten en kregen in de 4e minuut alweer een kans maar die werd gelukkig gemist.

  In de 7e minuut gaf Wessel weer een mooie voorzet en Achmed schiet op het doel maar de keeper tikt de bal weg, deze komt bij Romano uit maar die schiet op de lat. 

  Weer komt er een kans voor de Peli’s, in de 10 minuut tikt Romano naar Achmed en die geeft voor en Idan schiet vanaf de 16 vol op de lat.  Helaas weer iets te hoog gemikt.

  In de 12e minuut komt ASHW op 0-2.  Maar Pelikaan geeft niet op.  Wessel geeft voor in de 18e minuut, Romano mist de bal maar bal komt bij Eden uit en hij schiet net naast. De Peli’s hebben geen geluk.  Maar dan in de 26ste minuut scoort Pelikaan eindelijk het aansluitingsdoelpunt, Wessel schiet op doel maar de keeper tikt de bal weg maar die komt bij Eden in de voeten en die scoort de 1-2!

  Pelikaan gaat nu vol voor de gelijkmaker, in de 30ste minuut krijgen de Peli’s nog een corner. Binck gaat ook mee maar helaas hij mist de bal, Juul krijgt de bal maar helaas zij schiet net over.  Veel kansen maar het geluk zat niet mee.

  Eindstand 1-2