• Pelikaan jo 13-2 tegen Aswh jo 13-3

Het was heel mistig toen we begonnen met de warming-up. Na de warming-up gingen we een rondo doen, de wissels gingen de keeper opwarmen. Daarna gingen we een paas en trap oefening doen. Toen was het moment: de wedstrijd tegen Aswh begon.

Wij begonnen met de aftrap.  We gingen eerst opbouwen via de keeper en hadden een aanval. Jesse had een inworp en Eden.F kwam aanbieden, Tygo vroeg om de bal op het middenveld. Tygo en Eden.F hadden een 1-2 gemaakt en Tygo had een kans, maar de keeper had de bal en de bal ging via Tygo eruit. Aiden.B gaf een steekpaas aan Lohran. Hij ging rennen naar de achterlijn met de bal en gaf een voorzet op Aiden.H en hij scoorde 1-0.

Tygo kreeg een steekpaas en gaf een voorzet op Aiden.H maar hij raakte de bal met zijn buitenkant voet. Toen kwam Aiden.H zich aanbieden en gaf een steekpaas aan Toine, hij gaf een voorzet op Lohran maar de bal was net te hard. Helaas. Aiden.B had de bal en speelde 2 spelers weg en gaf voor, maar de bal werd geraakt door de tegenstander. Tygo kreeg de bal voor zijn voeten, maar hij schoot op de lat. Jayden vdh nam een corner. Tygo stond bij de 2de paal en kopte de bal in het doel.  2-0 yesss.

Loran had de bal, hij gaf de bal op Jayden.G, maar het schot was mis. Jayden vdh nam nog een corner en de keeper van aswh kwam uit, maar hij maakte een foutje:  Dylan kwam voor de rebound en Dylan scoorde 3-0 YEAAHHH!!!

Toen was het rust. We gingen dingen bespreken in de kleedkamer.

In de 1ste minuut van de 2e helft had de tegenstander aftrap en wij zette gelijk druk. We hadden de bal onderschept. Eden.F had de bal en had 2 spelers weggespeeld hij gaf voorzet op Jayden vdh en scoorde: doelpunt 4-0

Jayden vdh had de bal en gaf een steekpaas op Jayden.G, schoot op goal. De keeper vangt deze.

We hadden een corner, Jayden vdh gaf hem voor maar de tegenstander had de bal. Het lukt Giovanni om de bal te krijgen en gaf de bal op onze keeper alleen was het een foute paas dus de tegenstander kreeg een corner en die scoorde via een teamgenoot zijn rug: 4-1.

Lohran nam een corner en gaf de bal voor op Aiden.B en hij schoot maar de keeper had de bal.

Giovanni had de bal en gaf een steekpaas op Eden.F, maakte een overstap en rende naar de achter lijn, gaf voor op Aiden.H. De keeper houd de bal.

Lohran had de bal en gaf de bal op Jayden.G. Die gaf voor op Eden.F en schoot helaas naast.

Na 30minuten was de wedstrijd afgelopen en was de uitslag 4-1 geworden. Weer 3 punten binnen voor ons team !!!!

Dylan Saulus