• Pelikaan "Het goede doel"?

Sinds een aantal jaren is ZVV Pelikaan een van de clubs, die u bij de Vriendenloterij kunt kiezen als "het goede doel". De thans meer dan 100 deelnemende loten aan de Vriendenloterij levert Pelikaan een leuk bedrag per jaar op. Speelt u al mee met de Vriendenloterij? Zo ja, met welk goed doel? Draagt u ZVV Pelikaan een warm hart toe en wilt u ons steunen?

Bent u bereid uw goede doel te wijzigen in ZVV Pelikaan? Dan is een belletje voldoende naar de Ledenservice van de Vriendenloterij via 088-0201020, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Speelt u nog niet mee met de Vriendenloterij? Besluit u mee te spelen? Dan kunt u bij aanmelding direct ZVV Pelikaan opgeven als het goede doel.

De vereniging is enorm gebaat bij uw steun!

Namens alle Peli’s bedankt!

Sponsorcommissie ZVV Pelikaan