• Pelikaan doet weer mee aan RABO Clubsupport; Stemmen allemaal!!

  Na een succesvolle deelname aan RABO Clubsupport in 2018  doen wij als Pelikaan ook dit jaar weer mee aan dit mooie initiatief van de RABO bank https://youtu.be/xFBH1jqA8d4.

   

  Het is de bedoeling om je stem uit te brengen op Pelikaan. Dit kun je doen door in te loggen in de RABO bank app (als je deze nog niet hebt, te downloaden via bijvoorbeeld de Playstore app) of op de website www.rabobank.nl/particulieren. Via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo Club Support en stemmen op Z.V.V. Pelikaan. Meer is t niet. Elke stem levert simpelweg geld en ondersteuning met kennis op voor de vereniging!! Het is wel zo dat je om te kunnen stemmen een bankrekening moet hebben bij de Rabobank en ook lid moet zijn van de RABO bank in de regio IJsselmonde – Drechtsteek. De Rabobank is namelijk een coöperatie en geeft jaarlijks een deel van de winst terug aan de maatschappij. Door lid te zijn, beslis je mee welke maatschappelijke initiatieven de bank ondersteunt, in dit geval dus door een stem uit te brengen op Pelikaan. Ben je met je Rabo bankrekening nog geen lid van e Rabobank kun je het via de website of de app heel eenvoudig worden

  Om het nog ingewikkelder te maken…. Als je oma, schoonmoeder, broer, beste vriend of vriendin e wel een rekening hebben en lid zijn van de Rabobank in de regio IJsselmonde – Drechtsteek maar geen lid zijn van Pelikaan kunnen ze gewoon ook op Pelikaan stemmen!

  Stemmen kan vanaf 5 oktober tot uiterlijk 25 oktober.

  Kortom: meteen eerst even op Pelikaan stemmen als je een Rabo rekening hebt en lid bent van de Rabobank!

  Als je geen Rabo rekening hebt kun je dit bericht alsnog doorsturen natuurlijk naar mensen in je omgeving waarvan je wel weet of denkt te weten dat een Rabobank rekening hebben! Zeg t voort allemaal en deel dit bericht!