• Let op ! Alleen Rabobank leden kunnen stemmen, dus wordt nu lid !

  Rabobank Drechtsteden organiseert in 2019 opnieuw de Rabobank Clubkas Campagne. Deze actie is dé manier voor de vereniging om geld in te zamelen. Ook Pelikaan doet mee aan de clubkasactie van de Rabobank. Het bedrag, dat in onze clubkas vloeit, wordt volledig gestort in "onze spaarpot" voor de aanschaf van een voetbalkooi. (met de bijdrage van de Rabo zijn we bijna zover om de kooi te realiseren)

  Stemmen nodig

  Particuliere leden van Rabobank Drechtsteden kunnen in 2019 tussen 23 maart en 18 april stemmen op de club, die naar hun idee een extraatje verdient. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. Hoe meer leden van de bank op Pelikaan stemmen, hoe hoger het bedrag, dat de Rabobank dit voorjaar op onze rekening stort. Dus stem op ons!


  Steun onze clubkas
  Ben jij klant én lid van Rabobank Drechtsteden? Stem dan eind maart op onze club en help mee om onze droom te verwezenlijken! Als je particulier lid bent van de Rabobank krijg je rond 23 maart een stemcode thuisgestuurd van de Rabobank. Hiermee kun je op onze club stemmen via www.rabobank.nl/drechtsteden.

  Wil je meer weten over de Clubkas Campagne of over het lidmaatschap van de Rabobank? Kijk dan op www.rabobank.nl/drechtsteden

 • Heb jij een Rabobank rekening ? Controleer dan even of je ook lid bent van de Rabobank. Ben je nog geen lid doe dit dan z.s.m. Aanmelden kan via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/ Alleen leden van de Rabobank kunnen stemmen.