• Pelikaan bedankt BAZEN

Toen Wendy en Devin Bazen nog geen twee weken terug spontaan met het idee van de Peli StayFit Challenge kwamen, waren we als bestuur gelijk enthousiast en ook trots op deze twee jonge Super Peli’s. Ik vond het zelf heel wat om als voorzitter de Challenge te mogen aftrappen. Het eerste doel was heel bescheiden € 200 euro in 5 dagen proberen te verdienen voor de club. Hoe anders is het gegaan! Een groot aantal leden en betrokkenen bij de vereniging stonden te trappelen om genomineerd te worden en aan hun sportieve 5 kilometer eis te voldoen. Sommigen nomineerden zelfs gewoon zichzelf!

Nu is de Challenge gesloten en wat een succes! Maar liefst € 4.000,- is bij elkaar gesport door maar liefst 226 genomineerde deelnemers. Dit is niet alleen enorm veel meer dan de twee Bazen (voor mij zijn ze allebei “Baas”!) bij het begin verwacht hadden, maar het tekent ook nog eens te meer de saamhorigheid, het club- en familiegevoel bij ons cluppie.

Ook als vereniging zullen we het komend seizoen goed ons best moeten doen om de vereniging financieel in goede banen te leiden. Als bestuur doen we daar ons uiterste best voor, maar we kunnen niet zonder jullie. Kom daarom gerust en graag naar één van ons toe als je een idee hebt om de club te helpen en je zult luisterende oren vinden.

Voor nu wil ik namens het bestuur en alle Pelikaan leden en betrokkenen Wendy en Devin enorm bedanken voor hun initiatief en coördinatie tijdens de Challenge en natuurlijk alle genomineerden voor hun enthousiaste, soms ludieke maar altijd sportieve prestaties om de Challenge tot het succes te maken wat het nu is geworden.

Peter de Haas

voorzitter