• Pelikaan 3 uit tegen De Alblas 2

Vandaag stond er weer een ‘heerlijke’ competitiewedstrijd op de planning tegen De alblas 2. We begonnen met de volgende 11 spelers.

Opstelling:
    Denley
    Otto - Brandon - Peter - Koen
    Seth - Kevin - Dennis
    Sibba - Daan - Bora

Wissels:
    Otto / Sebas
    Seth / Jeroen
    Dennis / Joel
    Kevin / Victor
    Bora / Jens
    Bank: Sebas, Jeroen, Joel, Victor, Jens

Het werd een natte winderige wedstrijd voor Pelikaan 3 bij de Alblas 2. De wedstrijd begon rustig, met kansen voor beide teams. De Alblas gaf een lange bal over de verdediging heen en de spits van De Alblas kwam 1 op 1 met Denley Allison en die kon de bal helaas niet naast kijken, 1-0 achter.
    Pelikaan kwam meer en meer in de wedstrijd en kreeg wat kansen via Bora, Dennis en Seth.

De tweede helft kwamen er gelijk vier nieuwe wissels in, om toch de pot te winnen. Sebas gaf als CV de bal geweldig voor op een speler van De Alblas en die dacht bij zichzelf: Ik schamp de bal en schiet hem in m’n eigen goal, 1-1. Toen moesten wij als Pelikaan zijnde ons hoofd erbij houden en jagen op de 1-2 en die kwam! De Alblas kreeg een vrije trap aan de zijkant en die werd tegen Daan aangeschoten. Toen ging Daan op de brommer langs de zijlijn en gaf hem voor op Sibba die de bal volledig ‘miste’, waarna Donnie ‘Jens van Baaren’ de bal heel makkelijk kon intikken 1-2. Daarna heeft Pelikaan niks meer weggeven en hebben we de wedstrijd uitgespeeld. Weer drie punten, Peli 3 bovenaan wij worden KAMPIOEN! Op naar volgende week: Arnemuiden uit!

Uw reporter #Keeper en Rechtsback!